jump to navigation

Website BN – Amat Ketinggalan February 26, 2008

Posted by ibrahimbaba in Uncategorized.
trackback

Amat menarik sekali di zaman IT dan alam siber memainkan peranan besar dalam kempen PRU, kita dapati BN agak ketinggalan dalam medan ini.

Bagi menghadapi PRU 12, BN telah menubuhkan satu laman sesawang baru mereka yang panggil Laman Rasmi Kempen BN 2008. Malangnya sepertimana menjadi adatnya, mereka melakukan sesuatu itu berdasarkan komitmen mereka kepada duit. Tiada duit tiadalah usaha dari pihak mereka. Berbeza dengan mereka yang berjuang dan berdakwah dengan penuh sukarela untuk menegakkan syiar Islam hanya sekadar mengharapkan keredhaan Allah Azzawajalla.

Contoh-contoh yang IB kemukakan di sini berdasarkan apa yang terpaparkan di laman mereka pada 25 Feb 2008. Mereka mungkin memperbaikinya selepas ini.

Dalam parti-parti komponen BN, disenaraikan Najib sebagai Setiausaha Agung UMNO, Chan Kong CHoy sebagai SUA MCA, Jeffrey Kitigan sebagai SUA PBRS (walhal beliau bertanding atas tiket Keadilan).

Komponen parti BN - banyak fakta salah

Bila kita baca berita terkini mereka – sudah lapok. Berita terakhir mereka bertarikh 20 Feb 2008. Senarai calon pun tidak tersenarai!!!

official-bn-2008-campaign-site-news-25feb08.jpg

Saya ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan syabas kepada sahaba-sahabat webmasters dan mereka yang tekun mengemaskini pelbagai laman web/sesawang yang memainkan peranan mereka dalam peperangan di alam siber ini. Teruskan usaha ini.

Sekian, IB

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: