jump to navigation

IB …

Sekadar berhasrat untuk menjadi insan yang berguna …

Tercatat cita-cita IB untuk menjadi insan berguna kepada bangsa, agama dan tanah air. Semoga berjaya hasrat murni itu. Ameen.

*****

Berikut adalah satu link yang IB temui menyimpan artikel-artikel lama yang pernah ditulis IB semenjak 1999.

http://pemuda-trg.tripod.com/ibrahim/ibrahim.html

(Terima kasih kepada Tranung Kite Cyberlink kerana IB sendiri pun tidak tersimpan sesetengah artikel lama ini kecuali yang terdapat di Laman IB [yang sudah lama tidak dikemaskini].

Comments»

1. ibnusaid - March 25, 2008

I’ll back on you IB..move forward

2. Une_musulmane - March 26, 2008

Salam IB..

Keep posting pak

3. sali - April 6, 2008

Salam…

mmmm, saya tetiba terjumpa blog ni…dan nama betul2 familiar…dulu Ib ni ada kena mengena dengan highway tu ke..? Kalau salah org maap…Anyway selamat maju jaya

4. Ambutit - April 8, 2008

Salam IB..
teruskan usaha mulia saudara….

5. Aben - September 14, 2008

Assalamualaikum..tq ib because dah tolong aben siapkan essay tentang krisis makanan di negara kita..esok nak hantar essay ni,selamat ib nyer blog adew..kalo tidak tak tau lah esok cam ner kene denda….hehehe..tq k. bye….

6. Aben - September 14, 2008

moge maju jaya…

7. savic - February 3, 2009

salamualaikum
is this ibrahim bin husein?
r u the brother of musakazhim?

salam kenal….

Reply: … no lah, IB

ibrahimbaba - August 5, 2012

No lah …

8. Malaysiana1857 - September 7, 2010

Salam IB, Selamat maju jaya.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: